Fysik

øjeblikkelige acceleration

15. maj 2012 af 11111111 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej derude..

 

Er der ikke en der kan give mig et fif til, hvordan man skal finde det øjeblikkelig acceleration til:

t= 3 sek  ; hastighed 20 m/s

t = 7 sek : hastighed 30 m/s

t = 11 sek hastighed 25 m/s

 

Hvordan kan man gribe den an ?

 

 

På forhånd tak


Svar #1
15. maj 2012 af 11111111 (Slettet)

er der ingen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

Tegn hastighedskurven og indtegn tangenten til kurven i de ønskede punkter. Tangentens hældningskoefficient er lig med størrelsen af den øjeblikkelige acceleration.


Skriv et svar til: øjeblikkelige acceleration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.