Matematik

angiv stamfunktion: f(x)=½*e^(3x)

27. august 2005 af carolina5 (Slettet)
angiv stamfunktion til denne funktion:

f(x)=½*e^(3x)

har prøvet, men kan virkelig ikke finde ud af denne, håber nogen kan hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2005 af frodo (Slettet)

du skal forsøge dig v.h.a. substitution. Vælg selv en passende substituent

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2005 af Duffy

S(½*e^(3x))dx =

1/3*1/2*e^(3x) =

1/6*e^(3x)

er en stamfunktion.

Her er de alle:

1/6*e^(3x) + k , k E R.



Duffy


Skriv et svar til: angiv stamfunktion: f(x)=½*e^(3x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.