Matematik

Omregne fra log-skala til originalskala?

20. maj 2012 af sprocks (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvordan er regnereglen, når jeg skal omregne log(BMI) værdier på f.eks. -0.024 og 0.009 til værdierne på original BMI skala? Håber nogen kan hjælpe =)


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at

10log(BMI) = BMI


Svar #2
20. maj 2012 af sprocks (Slettet)

Mange tak! Kan du mon også svare på, hvordan jeg i en multipel lineær regression omregner hædningskoefficienten β= -0.024 log(BMI) og β= 0.009 log(BMI) til BMI gennemsnit på originalskala?? (det er nemlig mit egentlige problem)


Skriv et svar til: Omregne fra log-skala til originalskala?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.