Matematik

En stokastisk variable

20. maj 2012 af peter86a (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej.

Lad X være en stokastisk variable og antag P(X=n)=1/(2^n) for n et naturligt tal.

Hvordan viser jeg, at X er en diskret variabel?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2012 af Mathematician (Slettet)

P(X∈Sp(X)) = P(X∈N) = Σn∈N 1/2n = 1/(1-0.5) -1 =1, hvorfor X må være en diskret variabel. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

#1

Det er korrekt, at Σn∈N 1/2n = 1, men 1/(1-0,5) = 2 .


Svar #3
20. maj 2012 af peter86a (Slettet)

Hvad er Sp(X) ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. maj 2012 af Mathematician (Slettet)

#2 Ja, jeg har rettet det.

#3 Det er støtten. 


Skriv et svar til: En stokastisk variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.