Matematik

Løs ligningen f(x) = 3.

24. maj 2012 af xLaila (Slettet)

Hej allesammen!

er blevet lidt forvirret omkring en opgave i min mat. aflevering.

I den forrige opgave har jeg fundet forskriften f(x)=2x+6. Der står så i punkt b, at jeg skal løse ligningen f(x)=3? , jeg har prøvet at gøre det, men er ikke sikker på om det er rigtigt :S ,

nogen der ude der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2012 af NejTilSvampe

f(x) = 2x + 6 = 3 


Svar #2
24. maj 2012 af xLaila (Slettet)

Nååh, det er da også rigtigt!

tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Løs ligningen f(x) = 3.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.