Matematik
rettelse af 2 integral opg.
28. august 2005 af
Melanie (Slettet)
1) S x*(e^x)*dx
= x*(e^x)* S x*(1/x)*dx
= x*(e^x) S x*dx
= x*(e^x)+x
= (e^x)+(x^2)
2) S (x^2)*Lnx*dx
= (x^2)*x*Lnx - S x*(1/x)*dx
= x*Lnx - S (x^2)*dx
= x*Lnx - (x^2)
= Lnx-x
= x*(e^x)* S x*(1/x)*dx
= x*(e^x) S x*dx
= x*(e^x)+x
= (e^x)+(x^2)
2) S (x^2)*Lnx*dx
= (x^2)*x*Lnx - S x*(1/x)*dx
= x*Lnx - S (x^2)*dx
= x*Lnx - (x^2)
= Lnx-x
Svar #1
28. august 2005 af 2835 (Slettet)
1)
S x*(e^x)*dx
= x*(e^x)- S 1*e^x*dx
= x*(e^x)-e^x
2)
her skal du to gange lave partiel integration
::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk
S x*(e^x)*dx
= x*(e^x)- S 1*e^x*dx
= x*(e^x)-e^x
2)
her skal du to gange lave partiel integration
::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk
Skriv et svar til: rettelse af 2 integral opg.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
