Matematik

Areal under graf.

30. maj 2012 af cjmo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, er der en, der kan fortælle mig, hvordan vedhæftede opgave løses. Den er ikke særlig lang.

Vedhæftet fil: opgave 6.pdf

Svar #1
30. maj 2012 af cjmo (Slettet)

Prøver lige at uploade den i et andet format.

Vedhæftet fil:opgave 6.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. maj 2012 af PeterValberg

Der er sket ét eller andet med filen, - jeg kan ikke åbne den

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. maj 2012 af jnl123

-2,-5∫f(x)dx = M1 = 12

4,-5∫f(x)dx = M1+M2+M3 =


Svar #4
30. maj 2012 af cjmo (Slettet)

Er det bare det?


Skriv et svar til: Areal under graf.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.