Matematik

Niveau Linjer

30. maj 2012 af frederikkedp (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej derude, :)

Er der nogen der ved noget om niveau linjer?

MVH

Frederikke


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2012 af SuneChr

Ja.


Svar #2
30. maj 2012 af frederikkedp (Slettet)

Altså hvad går det sådan konkret ud på hvis man skal finde niveau linjer og hvad betyder det?
Det står i mit pensum men jeg mindes ikke vi har lært noget om det

mvh

Frederikke


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. maj 2012 af peter lind

Hvis du har en funktion f(x,y) er det kurver som opfylder betingelsen f(x,y) = konstant. Hvad konstanterne skal være er afhhængig af situationen. Hvis det er lufttrykket.  på et vejkort vil de ligge på omkring 1000. Hvis du skal tegne det i et diagram kan du komme ud for at tegne f(x,y) = 0, f(x,y) =10, f(x,y) = 20. tallene er kun eksempler, så du skal ikke tage dem alt for alvorlig


Skriv et svar til: Niveau Linjer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.