Studievejledning

Fysik på a niveau eller ej?

02. juni 2012 af frøkendingo (Slettet)

Hej alle. Jeg går i 2.g og min studieretning er matematik a, fysik b og kemi b. jeg overvejer at hæve fysik til a niveau. det gør jeg af 2 årsager: den ene er at jeg fik 4 i årskarakter hvilket jeg ikke er helt tilfreds med, og den anden er at jeg ikke er tilfreds med min lærers undervisning (det er jeg ikke ene om). Den var tit ret forvirrende, især når vi skulle lave forsøg. Jeg er i tvivl da jeg i forvejen synes at gymnasiet til tider kan være ret hårdt. Jeg har selvfølelig tænkt mig at læse op i sommerferien hvis jeg beslutter mig for at hæve fysik. 

Nogle gode råd? :)


Brugbart svar (2)

Svar #1
03. juni 2012 af PrincessConsuelaBananahammock (Slettet)

Først og fremmest skal du overveje, om det virkelig er det værd. Fysik A er væsentligt sværere end fysisk B - men jeg tænker, at du kan klare det godt nok, når nu du har mat A (så længe det er et fag du er rimelig til). Derudover skal du også overveje, om det er noget du skal bruge - hvis du har tænkt dig at læse noget der kræver fysik A, så ville jeg anbefale dig at tage det nu, så du slipper for supplering senere. 

Jeg synes, du bør overveje om du vil kunne klare det. Læs eventuelt i gymnasiehåndbogen om hvad forskellen på fysik B og fysik A er, og eventuelt tal med din lærer (eller en anden fysiklærer) om du vil kunne klare dig godt. Det ville være ærgeligt hvis du tog fysik A og fandt ud af, at du syntes det var for svært i sidste ende!


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. juni 2012 af klotte (Slettet)

få en fysiker som hjælper og LÆR DET.....no problemos :)

Held og lykke :)


Svar #3
04. juni 2012 af frøkendingo (Slettet)

Klotte, mener du et kursus ved siden af? :)


Skriv et svar til: Fysik på a niveau eller ej?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.