Kemi

omregning af kJ/mol til kJ/kg

03. juni 2012 af WJG (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :-)

 

Hvordan omregner man kJ/mol til kJ/kg ?

 

- Taaaaaaaaak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2012 af kuerten15

Kig på enhederne..

(kJ/mol)/MW, MW er molvægten.


Svar #2
03. juni 2012 af WJG (Slettet)

Okay - tak for svaret, men må indrømme jeg stadig er forvirret :-)

 

Du siger MW er molvægten? Jeg er helt lost her, desværre.. kan du give mig et hint til? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. juni 2012 af kuerten15

XX kJ/mol / (YY g/mol) = ZZ kJ/g


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. juni 2012 af KemiskeKetty (Slettet)

molvægten er det samme som molar masse.

m=Mw*n eller bare m=Mn


Skriv et svar til: omregning af kJ/mol til kJ/kg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.