Kemi

Ligevægt

04. juni 2012 af HE1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har virkelig brug for hjælp til løsning af opgaverne (som kan findes i vedlagte fil) omhandlende ligevægte osv. HJÆLP!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2012 af 012343210

Hvis det er opgave 1 der driller skal du kigge på opløsligheden: 2,8g/100ml

K=[C6H5OCl]=28g/l


Svar #2
04. juni 2012 af HE1234 (Slettet)

Så resultatet er 28 g/L?


Svar #3
04. juni 2012 af HE1234 (Slettet)

Hvad med 4, 5 og 6?


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. juni 2012 af 012343210

stamopløsning = 2,8mM = 2,8mg/l
50ml stamopløsning = 2,8mg/l*0,05l=116mg

Finder forholdet mellem stamopløsning og 0,8mM opløsningen:
2,8mM/0,8mM=3,5
Hvilket vil sige at der skal benyttes 1 del stamopløsning til 2,5 dele vand. Dvs. Hvis der skal benyttes 350 ml 0,8 mM opløsning skal der benyttes 100ml stamopløsning og 250 ml dem. vand.


Hvis man kigger på figur 2 kan det ses at der er en meget ekspotentiel vækst når vandet er helt frit for chlorphenol. Ved mindre koncentrationer er væksten mindsket meget, mens ved 6mM er væksten stort set ikke eksisterede. – kan påvises yderligere hvis de plottes i Excel og eventuelt prøver at fitte nogle potensfunktioner til værdierne.


Svar #5
04. juni 2012 af HE1234 (Slettet)

Hvor mange kolonner skal man lave hvis datasættene fittes i Excel?


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. juni 2012 af 012343210

4 kolonner eller 4 r;kker og s[ plotte celleantal som funktion af tiden


Svar #7
05. juni 2012 af HE1234 (Slettet)

Hvordan gør man det?


Brugbart svar (0)

Svar #8
05. juni 2012 af 012343210

Se vedlagte Excelark - figuren skal så diskuteres....

Vedhæftet fil:løsning.xlsx

Brugbart svar (0)

Svar #9
20. september 2015 af MrJunk (Slettet)

er der nogle af jer, som  har lavet alle opgaverne færdige? sidder og har problemer med de samme opgaver... :/


Skriv et svar til: Ligevægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.