Matematik
ligning...
30. august 2005 af
sporty-piiie (Slettet)
hjælp.....
d(x)=2*kvadratrod(x^2+16)+6-x
Bestem den værdi af x, for hvilken d(x) er mindst mulig!
-------
ligning for parablen p: y=x^2-8x+15
Ligning for linie l: y=ax-(4a+2)
Bestem de værdier af a for hvilke parablen P og linien l har netop ét punkt fælles.
------
d(x)=2*kvadratrod(x^2+16)+6-x
Bestem den værdi af x, for hvilken d(x) er mindst mulig!
-------
ligning for parablen p: y=x^2-8x+15
Ligning for linie l: y=ax-(4a+2)
Bestem de værdier af a for hvilke parablen P og linien l har netop ét punkt fælles.
------
Skriv et svar til: ligning...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
