Matematik

Hjælp til at bestemme intergral

05. juni 2012 af boltonson (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle der kan hjælpe mig med denne opgave?

2(6x^2-2x)dx 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2012 af jnl123

 

21 (6x^2-2x)dx  = ∫21 (6x^2)dx - ∫21 (2x)dx = ?


Svar #2
05. juni 2012 af boltonson (Slettet)

Jeg forstår det ikke helt...


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. juni 2012 af WHiP (Slettet)

Hvis det er en opgave uden hjælpemidler så forventes følgende:

12(6x2-2x)dx=[2x3-x2]12 <-> (2*23-22)-(2*13-12) <=>11

Altså er ∫12(6x2-2x)dx=11


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. juni 2012 af jnl123

man deler det bare op i 2 integraler og regner dem hver for sig og trækker dem fra hinanden.


Svar #5
05. juni 2012 af boltonson (Slettet)

tusind tak


Skriv et svar til: Hjælp til at bestemme intergral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.