Matematik
er der evt. nogen der gider at rette?
30. august 2005 af
mettma (Slettet)
Givet: f(x)=2x-3
Jeg skal tegne de fire stamfunktioner der går gennem hhv. (1,-1), (1,0), (1,1) og (1,2).
Finder først stamfkt til f:
F(x)=(x^2)-3x+k
Så finder jeg k i hver af de fire stamfkt.
k1=> -1=(1^2)-3*1+k <=> k=1
k2=> 0=(1^2)-3*1+k <=> k=2
k3=> 1=(1^2)-3*1+k <=> k=3
k4=> 2=(1^2)-3*1+k <=> k=4
Derefter finder jeg nogle punkter ved at sætte x=1, x=2, X=3, x=4, x=5. Derefter indtegner jeg!
på forhånd tak!
Mettma
Jeg skal tegne de fire stamfunktioner der går gennem hhv. (1,-1), (1,0), (1,1) og (1,2).
Finder først stamfkt til f:
F(x)=(x^2)-3x+k
Så finder jeg k i hver af de fire stamfkt.
k1=> -1=(1^2)-3*1+k <=> k=1
k2=> 0=(1^2)-3*1+k <=> k=2
k3=> 1=(1^2)-3*1+k <=> k=3
k4=> 2=(1^2)-3*1+k <=> k=4
Derefter finder jeg nogle punkter ved at sætte x=1, x=2, X=3, x=4, x=5. Derefter indtegner jeg!
på forhånd tak!
Mettma
Skriv et svar til: er der evt. nogen der gider at rette?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
