Matematik

Areal af trekant

07. juni 2012 af karlajeps (Slettet) - Niveau: A-niveau

hey alle, hvilken formel kan jeg bruge til, at beregne areal af trekant

når jeg kender to vinkler og en side?

Kender vinkel A = 46.57

Vinkel C = 90 grader

og siden c = 8 

 

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2012 af JKaram (Slettet)

Brug sinusrelationen til at udregne en side mere, og så brug den generelle formel for arealet af en trekant

areal = 1/2 * sin *b * c * sin (A) = 1/2 * sin *a * c * sin (B) = 1/2 * sin *a * b * sin (C)

Karam


Skriv et svar til: Areal af trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.