Fysik
Kvadratisk spole i magnetfelt
01. september 2005 af
Dejbjærg (Slettet)
En flad kvadratisk spole er ophængt i en kraftmåler som viser 0,70N.
Hvordan bestemmer jeg spolens masse??
Hvordan bestemmer jeg spolens masse??
Svar #1
01. september 2005 af frodo (Slettet)
hvor kommer magnetfeltet ind i billedet?
Nå, men lige meget med det
anvend i den foreliggende opgave:
F=m*g, hvor g=tyngdeaccelerationen på det sted du befinder dig
Nå, men lige meget med det
anvend i den foreliggende opgave:
F=m*g, hvor g=tyngdeaccelerationen på det sted du befinder dig
Svar #2
02. september 2005 af Epsilon (Slettet)
#1: Det kommer vistnok ind i andet spørgsmål, hvor man skal beregne den magnetiske feltstyrke :-)
Hvis ikke jeg husker meget galt, er det en opgave fra en af de bordeaux-farvede opgavebøger i fysik, med tidligere eksamensopgaver ;-)
//Epsilon
Hvis ikke jeg husker meget galt, er det en opgave fra en af de bordeaux-farvede opgavebøger i fysik, med tidligere eksamensopgaver ;-)
//Epsilon
Skriv et svar til: Kvadratisk spole i magnetfelt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
