Matematik

Hjæælp til matematik opgave???

13. juni 2012 af Wihi (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har svært ved denne her opgave.. :( 

En trekant har sidelængderne, 2, 5 og x! Opstil en sammenhæng mellem omkredsen af trekanten og x!

 

hvordan gør jeg det??


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2012 af nielsenHTX

en trekant med siderne a,b og c har omkredsen O=a+b+c, altså omkresen er længden af de 3 sider lagt sammen

så skulle du selv kunne lave din opgave


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. juni 2012 af NejTilSvampe

Omkredsen er summen af siderne.


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. juni 2012 af cocie (Slettet)

er der ikke nogen af jer der gider at hjælpe mig med min dansk.. jeg skal op til eksamen snart og jeg har glemt, at lave aktantmodellen til kortfilmen Buldermanden, og det har jeg meget svært med... vil i ikke nok hjælpe mig... jeg skal op om få minutter 


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. juni 2012 af Singlefyren (Slettet)

opstil en funktion, hvor x indgår.


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. juni 2012 af NejTilSvampe

#3 - cocie, opret din egen tråd under DANSK! Det her er MATEMATIK.


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. juni 2012 af hejmatilde (Slettet)

Omkreds = pi*x


Brugbart svar (0)

Svar #7
13. juni 2012 af nielsenHTX

#6 der er tale om en trekant....


Svar #8
13. juni 2012 af Wihi (Slettet)

Jeg er klar over at man finder omkredsen ved at lægge tallene sammen: 2+5+x = 7x ? 

men hvad skal jeg gøre, når der står: Opstil en sammenhæng mellem omkredsen af trekanten og x!


Brugbart svar (0)

Svar #9
13. juni 2012 af cocie (Slettet)

DEt ved jeg godt "nejTilSvampe" der er ingen der gider at svare mig... 

 


Brugbart svar (0)

Svar #10
13. juni 2012 af cocie (Slettet)

vil en af Jer ikke nok hjælpe mig.. plzzz ... jeg skal op snart... 


Brugbart svar (0)

Svar #11
13. juni 2012 af Singlefyren (Slettet)

OMFG

 

O = 2+5+x = ___


Brugbart svar (0)

Svar #12
13. juni 2012 af NejTilSvampe

#8 - 

Nej, 

O = 2+5+x = 7 + x

Så sammenhængen er :

O = 7 + x


Skriv et svar til: Hjæælp til matematik opgave???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.