Fysik

Fysik C - Mundtlig eksamen

15. juni 2012 af MrIda (Slettet)

Jeg skal til fysik (c-niveau) eksamen på mandag og ville bare lige høre om der er nogle der kan forklare mig lidt om hvordan eksamen foregår.
Jeg ved at jeg trækker et emne og derefter har 24 timer til at forberede mig, men ved ikke rigtig om jeg skal lave en synopsis, et talepapir, et power point eller noget helt andet? Og ved ikke rigtig hvordan jeg ligesom skal opbygge min fremlæggelse, altså hvad der skal komme først osv.
Håber at der er nogle der kan give mig nogle hints til hvordan det foregår :-) Tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2012 af Jerslev

#0: fysik C eksamen er delt i 2.

1. del: Her præsenterer du selv dit eget emne i et oplæg, der skal være en 6-8 minutter. Du må selv finde ud af, hvordan du strukturerer stoffet her. Det forventes ikke, at du kommer uddybende omkring samtlige dele af dit eksamensspørgsmål.

2. del: Den faglige samtale, hvor der med udgangspunkt i din fremlæggelse snakkes med eksaminator om flere dele. Dette er ikke et oplæg, men fungerer mere som en samtale.

 

Du skal derfor ikke lave en synopsis eller lign.. Det er tilladt at tage alt med under eksaminationen, så du kan med god samvittighed tage eksempelvis en guitar med, hvis du trækker et spørgsmål om stående bølger eller fysik og musik. Du må gerne forberede et powerpoint, men sørg for at have printet slides ud inden, for du er selv ansvarlig for, at teknikken virker - for god ordens skyld, så nøjes med figurer og billeder på dine slides. Du må ikke læse op.

- - -

mvh

Jerslev


Skriv et svar til: Fysik C - Mundtlig eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.