Matematik

Procent af vægt?

20. juni 2012 af bobbiebilbao (Slettet)

Ja, jeg har et lille matematik spørgsmål, som jeg går og har lidt svært ved... Måske er der nogen der kan hjælpe mig?:-).

En kvinde vejede for 1 år siden 90 kg. I dag vejer hun 96,3 kg.
Hvor mange procent er hendes vægt vokset?

 

- Tak på forhånd! :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. juni 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

Du bliver spurgt om hvor meget 96.3kg er ud af 90 kg i procent:

96.3/90 = 1.07  =>  7%


Svar #2
20. juni 2012 af bobbiebilbao (Slettet)

Wow mange tak, og så hurtigt et svar! :-)

 

Tusind tak! 


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. juni 2012 af Andersen11 (Slettet)

#1

Der spørges om, hvor meget ændringen i vægten er i forhold til den oprindelige vægt. 96,3kg udgør 107% af de 90kg; men ændringen (96,3-90) = 6,3kg udgør 6,3/90 = 0,07 = 7% af den oprindelige vægt.


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. juni 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

#3

vi får vidst det samme resultat ? Hvordan forklarer du det?


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. juni 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Ja, vi får samme resultat. Det er din forklaring til resultatet, der skal lappes lidt. Du laver en hurtig overgang fra 1,07 til 0,07 uden at forklare, hvad der foregår.


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. juni 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

Okay, ja det var ikke særlig fint. Det er rigtigt


Svar #7
20. juni 2012 af bobbiebilbao (Slettet)

Tak til jer begge :-)


Skriv et svar til: Procent af vægt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.