Matematik

cosinus og sinus relationerne

23. juni 2012 af kennethmadsen (Slettet)

Jeg har fået udleveret et spørgsmål som hedder:
Redegør for cosinus og sinus relationerne som periodiske funktioner.

Er der nogen som kan hjælpe mig med hvad dette betyder?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. juni 2012 af peter lind

cosinus og sinus relationerne er jo fra trekanter. Der gælder c2 = a2+b2 -2ab*cos(C) og sin(A)/a=sin(B)/b = sin(C)/c. I den første kan der foretages bogstavombytninger. Det har bare ikke noget at gøre med at funktionerne er periodiske. Er du sikker på at du har gengivet op korrekt og fuldstændig ?


Svar #2
23. juni 2012 af kennethmadsen (Slettet)

Er der en som der kan hjælpe mig med hvordan jeg beviser sin(x)= - sin(x+pi) og cos(-x) = cos(x) ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. juni 2012 af mathon

    

                        ...ses på enhedscirklen


Svar #4
23. juni 2012 af kennethmadsen (Slettet)

hvordan det?


Svar #5
23. juni 2012 af kennethmadsen (Slettet)

Hjælp, er der en som der kan hjælpe mig med hvordan jeg beviser sin(x)= - sin(x+pi) og cos(-x) = cos(x) ?

evt. lave det i paint og ligge det ind så jeg kan se det, for er virkelig på bar bund.


Skriv et svar til: cosinus og sinus relationerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.