Dansk

Hvor mange ord...

04. september 2005 af LosingElmo (Slettet)
Hvor mange ord skal jeres dansk stile fylde? Min fylder lidt over 1000 og jeg ved ikke om det helt er nok.

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2005 af Julianne (Slettet)

Plejer jeres lærer ikke at sige, hvor meget den mindst/max må fylde?

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2005 af danielruhmann (Slettet)

Kommer meget an på, hvilken genre, du har kastet dig ud i.

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2005 af migmig (Slettet)

tror ihvertfald vores skal fylde over de 1500 ord, mindst. eller sku de i 1g

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. september 2005 af TheKo (Slettet)

Det fatter jeg simpelthen ikke. Der så mange herinde som siger at deres stile skal være mellem 1200-2000 ord. Mine stile har altid været på omtrent 800 ord, og jeg har aldrig hørt et ondt ord fra min lærer.

Er det noget nyt der er indført med reformen eller varierer det bare fra lærer til lærer?

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. september 2005 af SomeOneMore (Slettet)

vores stile har aldrig haft min/max ord krav. Det drejer sig om indhold. Selvfølgelig vil en stil på ½ a4 side automatisk være kategoriseret for lidt! :D

Brugbart svar (0)

Svar #6
05. september 2005 af Therackoo (Slettet)

KRAV - I 3.g. & 2.HF

En besvarelse skal fylde minimum 1000 ord. (= ca. 2 + 1/3 sider = ca. 65 linier, times new roman 12)
Skal du ordentlig rundt om emnet, skal du snarere op på mindst 1500 ord. (= 3 + 1/3 sider, t. n. r. 12)

http://www.da-net.dk/Stilvejledning.html

Brugbart svar (0)

Svar #7
05. september 2005 af ninnacaroline (Slettet)

#4 der plejer mine engelske stile også at ligge, dansk lidt højere, og jeg har heller aldrig hørt noget for det.

Min engelsklærer gider ikke rette stile der er ret meget over 2 sider. Om det så er dovenskab ved jeg ikke :p

Brugbart svar (0)

Svar #8
05. september 2005 af Therackoo (Slettet)

#7

Det minder mig om en pige (helt tilbage i min folkeskole tid :D) der lavede en dansk stil på 44 sider. Hun fik den aldrig rettet.

Brugbart svar (0)

Svar #9
05. september 2005 af ninnacaroline (Slettet)

#8 haha, så kan hun lære det!

Brugbart svar (0)

Svar #10
05. september 2005 af michael.padowan.dk (Slettet)

#4;7-9
Jeg har også sjældent skrevet væsentligt mere end 800 ord uden nogensinde at have hørt et ondt ord for det. En stil på 44 sider er også fuldstændig forrykt - så har man da misforstået, hvad en stil er. :-D

Skriv et svar til: Hvor mange ord...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.