Matematik

Reduktion og isolation

16. august 2012 af Tinglevrobbie (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej har lavet nogle opgaver, men ved ikke om jeg har lavet dem helt rigtigt. Er der en venlig sjæl der gider at se om jeg har lavet dem rigtigt? Hvis jeg ikke har gider at fortælle mig hvad jeg har gjort galt. På forhånd tak

1)

Reducere udtrykket (a+2b)2-4a(b-a)

(a+2b)2-4a(b-a)

a2+4ab+4b2-4ab-4a2

3a2+4b2

Er dette rigtigt?

2)

Isoler k i 1/2*t*k2=s

1/2*t*k2=s

tk2/2 = s

k2= 2s/t

k = kvadratrod af 2s/t

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

1) Nej, det er ikke korrekt. Minusparentesen bliver ikke hævet korrekt.

2) er korrekt.


Svar #2
16. august 2012 af Tinglevrobbie (Slettet)

#1


Tak for svar Andersen! Passer dette her bedre?

(a+2b)2-4a(b-a)

a2+4ab+4b2-4ab+4a2

5a2+4b2


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det er korrekt nu.


Skriv et svar til: Reduktion og isolation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.