Matematik

regne stykke på ti-84 plus

22. august 2012 af o0MBA0o (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

er der en der ved hvordan jeg regner sin(B)= 4,51/6,52


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2012 af Hijsa

For at finde vinkel B skal du tage:

sin(B)= 4,51/6,52

B = sin-1(4,51/6,52)

B = 43,77

:)

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. august 2012 af Hijsa

For at få sin-1 på din lommeregner skal du vist trykke 2nd og på knappen sin.


Skriv et svar til: regne stykke på ti-84 plus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.