Matematik

Funktioner med ens hældning

26. august 2012 af thelight - Niveau: C-niveau

Hej jeg var ved at få hjælp herinde igår, men idad mens jeg kigger på opgaven ligner det at mine beregninger ikke passer men mit resultat ser ok ud. Er der mon nogle der vil se på det og forklare mig hvor det går galt ??

 

Det er en graf der er del i flere funktionsforskrifter, hvor jeg selv skal finde den ene af disse, og jeg har de andre og kan anvende hældning ? nogle der mon ved hvordan denne slags ? hvis nogle gider hjælpe skal jeg nok sende bilag og nuværende beregninger ....som sagt er det kun et enkelt punkt jeg ikke kan få til at passe ind så jeg vil være taknemmelig hvis nogle gad hjælpe.

 

Please og tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2012 af SuneChr

h(x) = 0,002x3 - 0,09x2 + x          x ∈ [0 ; 32]

h '(x) = 0,006x2 - 0,18x + 1

h '(0) = 1


Skriv et svar til: Funktioner med ens hældning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.