Matematik

Funktioner

26. august 2012 af Nataliie (Slettet)

Kan jeg få hjælp med denne opgave:

 

En funktion f er givet ved: 

Bestem konstanten c når det oplyses, at f har nulpunkterne x = 3 og x = 4. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2012 af Andreww (Slettet)

Udnyt at et andengradspolynomie kan skrives på formen    a(x-r1) (x-r2)   hvor r1 og r2 er nulpunkterne.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. august 2012 af mathon

En funktion f er givet ved:
formentlig
                f(x) = ax2 + bx + c
    for d>0

                f(x) = a(x-rod1(x-rod2) = a(x -3 (x-4) = a(x2-7x+12)

        
 


Svar #3
26. august 2012 af Nataliie (Slettet)

Hov sorry, der skulle have stået: funktion f er givet ved:  f(x)=x^2-7x+c

Bestem konstanten c når det oplyses, at f har nulpunkterne x = 3 og x = 4


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. august 2012 af Andreww (Slettet)

Se #2


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.