Fysik

Kritisk

26. august 2012 af bananman (Slettet)

Hej, er der nogen der kan hjælpe mig?

Hvordan finder jeg den kritiske vinkel?

Jeg har brydningsvinklen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2012 af peter lind

Den findes af at den brudte vinkel så er 90º


Svar #2
26. august 2012 af bananman (Slettet)

Det har også læst i bogen, men jeg ved stadig ikke hvordan jeg skal regne du ud, altså jeg starter med at tage forholdet og så hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. august 2012 af peter lind

Brydningsloven siger at sin(i1)/sin(i2) = n1,2 Er i2 den brudte vinkel = 90º bliver det til sin(i1) = n1,2 idet sin(90º) = 1


Svar #4
26. august 2012 af bananman (Slettet)

jeg får forholdet til 0,752,


Svar #5
26. august 2012 af bananman (Slettet)

Er det så sin(i1) = 0,752? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. august 2012 af peter lind

ja


Svar #7
26. august 2012 af bananman (Slettet)

hmm, jeg har en facit liste og der står at svaret er 47,3.

 


Brugbart svar (0)

Svar #8
26. august 2012 af peter lind

Det stemmer ikke helt med det du har i #5. Jeg kunne tænke mig at du et eller andet sted har rundet for meget af. Kontroller i hvert fald dine udregninger


Svar #9
27. august 2012 af bananman (Slettet)

ja det stemmer, det er præcis: 0,751879699

 


Brugbart svar (0)

Svar #10
27. august 2012 af peter lind

Så har jeg ingen mulighed for at se hvad der er galt. Der er nu heller ikke den store forskel på 47,3º og 48,75º som dit resultat giver.


Skriv et svar til: Kritisk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.