Dansk

Jagten på et menneske hjælppp hurtig

27. august 2012 af Sidsel113 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hej jeg har læst til siden 39 i bogen jagtet på et menneske, men ville lige høre hvad de forskellige kapitler betyder "2verdner" forstår ikke. Det med 1 kapitel del 2 . 2 kapitel del 3 . Nogle skriver noget med 2 verdner. Håber i kan hjælpe så hurtigst muligt. 

 

Tak på forånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2012 af ImReadyFor12 (Slettet)

Jeg har også læst bogen, Jagten på et menneske. Men der er snart gået 3 år nu. Altså kan jeg ikke huske så meget omkring bogen.

Men ja bogen har 2 handlingsforløb, og ikke "2 verdener". Dette gør bogen endnu mere forvirrende for en 9.klasse at analysere den. Men ja, der findes 2 handlingsforløb inde i bogen, dels fordi der optræder forskellige personer, dels fordi der er 2 vidt forskellige stemninger, og dels fordi det ene handler om krig og flygtelse, mens det andet handler om arbejdsløshed. Begge minder meget om hinanden. Men Jeg kan fortælle, at det ene handlingsforløb, hvor stemningen er meget krigersk-agtigt, så fortolkes der, at De prøver at flygte væk fra arbejdsløshden. Det nok derfor ham manden altid kommer og jæger dem...You Understand?? 


Svar #2
31. august 2012 af Sidsel113 (Slettet)

Ja nu forstår jeg, tusind tak for hjælpen :-) 


Skriv et svar til: Jagten på et menneske hjælppp hurtig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.