Matematik
eksm. opg. i mat A niveau:
08. september 2005 af
hln (Slettet)
jeg skal beregne længden af projektonen a på b?
hvordan gør man det ud fra de oplysninger jeg har?
jeg ved at
b=3/2a+a hat og længden a af er 3
jeg har selv fundet ud af
at arelaet =9
længden a b= kvadraetrod 29,25
vinklen mellem a og b= 33,69
længden af a-b= kvadratrod 11,25
vinklen mellem vektorene a og a-b = 33.69
er ikke helt sikker på om vinklen mellem a og a-b er rigtig.
men hvordan finder man ud af at beregne længden af projektionen a på b?
hvordan gør man det ud fra de oplysninger jeg har?
jeg ved at
b=3/2a+a hat og længden a af er 3
jeg har selv fundet ud af
at arelaet =9
længden a b= kvadraetrod 29,25
vinklen mellem a og b= 33,69
længden af a-b= kvadratrod 11,25
vinklen mellem vektorene a og a-b = 33.69
er ikke helt sikker på om vinklen mellem a og a-b er rigtig.
men hvordan finder man ud af at beregne længden af projektionen a på b?
Skriv et svar til: eksm. opg. i mat A niveau:
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
