Matematik

ligning

30. august 2012 af Niels18 (Slettet) - Niveau: B-niveau

har problemer med en ligning, har glemt hvordan man udregner den:

6(y+3) = y+3( 4-y)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2012 af nielsenHTX

gang parenteserne ud og saml tal på den ene side og y på den anden.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2012 af mathon

              gang ind i parenteserne

              hæv parenteserne

              isoler y'erne

              divider med koefficienten til y


Svar #3
30. august 2012 af Niels18 (Slettet)

kan ikke lave den, måske kunne jeg få lidt mere hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. august 2012 af mathon

 

                 6(y+3) = y + 3(4-y)

                 (6y+18) = y + (12-3y)


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. august 2012 af nielsenHTX

#3 hvad kan du ikke lave af det forklarede i #1+2?


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.