Matematik

Matricer HJÆLP! Afl.til imorgen

30. august 2012 af Knaas (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Løs ligningen vha.matrix....


2x-3y+z=8
x+2y-z=-1
2x+3y+2z=3

Har ikke forstået detttttttt, please, findes der en venlig sjæl der kan forklare det til miggg grundigt:(


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2012 af Andersen11 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2012 af Andreww (Slettet)

Har du prøvet at opstille det lineære linings system i en total matrix bruge row operations, så den kommer på reduced echelon form  ?

|2  -3  1  8|

|1  2  -1 -1|

|2  3  2    3|


Svar #3
30. august 2012 af Knaas (Slettet)

Ja, det har jeg, kan ikke komme videre derfra.....Har brug for en der kan forklare til mig hvordan jeg skal gå videre... Det er ikke nok med at nogen fortæller mig resultatet, jeg vil gerne forståe det, så jeg fremover kan selv regne det ud....:(


Svar #4
30. august 2012 af Knaas (Slettet)

:((((, ik nogen der gider? :(


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Opgaven er jo forklaret i den anden tråd, hvortil der henvises i #1. Du har opgivet niveauet som "Videregående". Du bør være i stand til at forklare, hvad det konkret er, du har problemer med.


Skriv et svar til: Matricer HJÆLP! Afl.til imorgen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.