Matematik

Matematik Murstenen 1.6

01. september 2012 af Frederik02 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej jeg har problemer med at løse opgave 1.6 . Jeg har kigget på de andre opgaver herinde men kan ikke få det til at give mening så jeg håber på der er en der kan forklare mig opgaven...

Spørgsmålet til opgaven lyder på: Hvor meget vejer murstenen med huller?
L=22,8 cm

B=10,8 cm

H=5,4 cm 

Hul=0,6 cm

er der en der kan forklare mig opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2012 af YesMe (Slettet)

Hvad med densiteten?

Hvor mange huller er der? Hvad menes der "Hul=0,6 cm"?

Du skal beregne volumen af murstenen med huller først.

(Med vedhæftet figur/billede ville være en god ide)


Skriv et svar til: Matematik Murstenen 1.6

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.