Matematik
Funktion
08. september 2005 af
3abir (Slettet)
Hey...jeg har bruge for jers hjælp og ønsker at der er nogen der kan forklare hvad man skal her, så jeg lige kan komme igang med den.
En funktion er givet ved forskriften:
f(x)={1,25x-1 for x {ax+5,5 for x≥2
Bestem tallet a således, at grafen er sammenhængende.
Det som jeg ikke kan forstå er hvordan man kan bestem tallet a således, at grafen er sammenhængende.
Håber at der nogen som kan hjælp mig....
En funktion er givet ved forskriften:
f(x)={1,25x-1 for x {ax+5,5 for x≥2
Bestem tallet a således, at grafen er sammenhængende.
Det som jeg ikke kan forstå er hvordan man kan bestem tallet a således, at grafen er sammenhængende.
Håber at der nogen som kan hjælp mig....
Svar #1
08. september 2005 af 3abir (Slettet)
Det var lidt sværet at skrive det men jeg miner at funktionen er givet ved forskriften:
f(x)={1,25x-1 for x{ax+5,5 for for x er større end eller lige med 2
f(x)={1,25x-1 for x{ax+5,5 for for x er større end eller lige med 2
Svar #2
08. september 2005 af 3abir (Slettet)
Er der ik nogen der kan hjælpe mig ved at give mig forklaring på hvordan man kan bestem tallet a således, at grafen er sammenhængende. Ud fra funktionen
f(x)={1,25x-1 for x {ax+5,5 for x er større end eller lige med 2
Tak på forhånd...
f(x)={1,25x-1 for x {ax+5,5 for x er større end eller lige med 2
Tak på forhånd...
Skriv et svar til: Funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
