Matematik

Løs ligningen 7+6/x=1

02. september 2012 af ceciliedrejer (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

sidder med denne ligning 7+6/x=1, men selvom den skulle være rigtig nem, har jeg problemer med den. 

7+6/x=1

6/x=1-7 

er jeg helt forkert på den?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvis der menes

7 + (6/x) = 1

er det korrekt. Divider så med 6 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2012 af mathon

 

                     7 + (6/x) = 1    x≠0                       multiplicer med x

                     7x + 6 = x  ........osv......


Skriv et svar til: Løs ligningen 7+6/x=1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.