Matematik

tallet 800 til potens tal

03. september 2012 af jernørnen (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hej

 

Jeg skal lave tallet 800 om til potens hvordan er det lige vi gør det ?

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. september 2012 af mathon

 

         800 = 8·100 = 23 · 4 · 25    

         800 = 23 · 22 · 52
     
         800 = 25·52

 

         800 = 8,00·102

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvilken slags potens? Skal du opløse tallet i primfaktorer?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. september 2012 af Singlefyren (Slettet)

...eller mener du 8*102 ?


Svar #4
03. september 2012 af jernørnen (Slettet)

jeg kan godt se hvad du mener mathon hvad hvis tallet var 750


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. september 2012 af ramme2 (Slettet)

23*102 = 800


Brugbart svar (1)

Svar #6
03. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

750 = 25·30 = 52 · 5·6 = 2·3·53


Svar #7
03. september 2012 af jernørnen (Slettet)

tak tak

 


Skriv et svar til: tallet 800 til potens tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.