Matematik

Ligning

04. september 2012 af jcbendixen (Slettet) - Niveau: C-niveau

 

hvordan løser man denne ligning?   (4x+6)/(6x+3) = 1  

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2012 af mathon

 

                       (4x+6)/(6x+3) = 1     x ≠ -(1/2)

                       4x+6 = 6x+3 ........


Svar #2
04. september 2012 af jcbendixen (Slettet)

hvad? det forstår jeg ikke..


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.