Matematik

Angiv løsningerne til ligningerne

04. september 2012 af MatildeB94 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp til denne opave vil blive værdsat (:

 

 

5x - 3  =  - 6x + 18


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2012 af mathon

 

                   5x-3 = -6x+18                       adder 6x på begge sider

                   5x-3+6x = 6x+18 -6x

                   11x-3 = 18                            adder 3 på begge sider

                   11x-3+3 = 18+3

                   11x = 21                               divider med 11 på begge sider

                   x = (21/11) = 110/11


Svar #2
04. september 2012 af MatildeB94 (Slettet)

Tak 


Svar #3
04. september 2012 af MatildeB94 (Slettet)

Hvad med den her 

6(x-10) =x


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. september 2012 af mathon

    6x - 60 = x ..........


Skriv et svar til: Angiv løsningerne til ligningerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.