Matematik

Regne hierarki

08. september 2012 af Missperfec (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej.

Har denne her opgave, som jeg er lidt i tvivl om.

den lyder således: 3(2+4)+7 i anden.

skal man så gange ind i parentesen ?eller skal man bare lægge tællene i parentesen sammen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2012 af YesMe (Slettet)

Der er ingen forskel. De to er det samme.

3(a+b) + 7 = 3a + 3b + 7

eller hvis du lægger a + b sammen - kald det til d, altså a + b = d, så

3(a+b) + 7 = 3d + 7


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2012 af CH253 (Slettet)


Svar #3
08. september 2012 af Missperfec (Slettet)

Tak for hjælpen du:) Det var en stor hjælp:)


Skriv et svar til: Regne hierarki

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.