Matematik

ligninger og nul reglen

09. september 2012 af uytuty (Slettet)

3x-2(x+1)=2x

2(2x-1)=7

 

hej jeg ved ikke helt hvordan jeg skal regne de der to ligninger som står foroven

jeg tor det er noget med nul reglen og fatoriser eller så noget

 

håber der er nogen som virkelig vil hælpe mig og foklar mig

 

takkkkkkkkkkkkkkk


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2012 af Andreww (Slettet)

Du skal løse dem nøjagtigt som du plejer.

3x-2(x+1) = 2x

       -2x-2 = -x     osv...


Svar #2
09. september 2012 af uytuty (Slettet)

som jeg plejer... altså vi har lige fået denne emne jeg har aldrig regnt så noget ud...


Svar #3
09. september 2012 af uytuty (Slettet)

din fucking svin man


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. september 2012 af Andreww (Slettet)

#3

"som jeg plejer... altså vi har lige fået denne emne jeg har aldrig regnt så noget ud..."

Du har angivet uddanelse til STX 2. år hvorfor man må gå ud fra at du har stiftet bekendtskab med sådanne ligninger.

 

Jeg håber bestemt ikke at andre i dette forum vil hjælpe dig fremover med den attitude.


Skriv et svar til: ligninger og nul reglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.