Matematik

Reducer udtrykket (S-T)(S+T)-(S+T)²+2ST "Har et forsøg"

09. september 2012 af Basseluft (Slettet) - Niveau: B-niveau

Reducer udtrykket
(S-T)(S+T)-(S+T)²+2ST
S²-T²-S²+T²+2ST+2ST
= 4ST


Er jeg rigtig på den her? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Nej, det er ikke korrekt. Du har ikke hævet minusparentesen ved -(S+T)2 korrekt.


Svar #2
09. september 2012 af Basseluft (Slettet)

S²-T²-S²+T²-2ST+2ST
så går alt jo væk ? 

så L = ø ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej, det er ikke korrekt. Du har stadig ikke hævet den minusparentes korrekt:

-(S+T)2 = -(S2 + T2 + 2ST) = -S2 -T2 -2ST


Svar #4
09. september 2012 af Basseluft (Slettet)

S²-T²-S² -T² -2ST+2ST
så har jeg -T²-T² = -2T² 
 


Skriv et svar til: Reducer udtrykket (S-T)(S+T)-(S+T)²+2ST "Har et forsøg"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.