Matematik

Små opgaver til logaritmer

10. september 2012 af Sinimini (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg har lidt svært ved at finde ud af, hvor jeg skal løse følgende opgave.

"Løs ligning: lnx = 3"

Nogen, som vil hjælpe mig ;-=?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2012 af SuneChr

Benyt        ln a  =  b     ⇔     eb  =  a


Svar #2
10. september 2012 af Sinimini (Slettet)

kan det passe at  den giver e3?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. september 2012 af Snick (Slettet)

# 2 

Ja :)

 


Svar #4
10. september 2012 af Sinimini (Slettet)

okay, tak alle sammen ;)


Skriv et svar til: Små opgaver til logaritmer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.