Matematik

Reducer

14. september 2012 af Havetolearnmath (Slettet)

Kan ikke finde ud at reducer, kan i hjælpe mig? :-O

 

5a - (a+3a)   =


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2012 af Lalaaa (Slettet)

Det er meget enkelt. du starter bare med at beregne parantesen ud og derefter ophæver du parantesen og trækker de to tal fra hinanden.

5a-(a+3a)=

5a-(4a)=

5a-4a=

1a

 

 


Svar #2
14. september 2012 af Havetolearnmath (Slettet)

Tuuuuuuuusind tak!


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.