Matematik

Kontinuert funktion

16. september 2012 af Hatemath (Slettet)

Om en kontinuert funktion f : [0; 1] => R vides
f(0) = 1;  f(1/2) = 1;  f(1) = 0:
 

Svaret skal give: Ligningen f(x) = x^2 har en løsning i intervallet [1/2; 1].

Forstår ikke hvorfor?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2012 af SuneChr

Hvis f(x) skal have værdierne der er skrevet er

f(x)  =  - 2x2 + x + 1    og ikke   f(x)


Svar #2
16. september 2012 af Hatemath (Slettet)

Det forstår jeg ikke helt. Det svar jeg har skrevet skulle gerne være det rigtige svar.


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. september 2012 af SuneChr

Hvordan kan

f(0) = 1           f(1/2) = 1             f(1) = 0

når    f(x) = x2     ?

 

# 1 rettelse

Hvis f(x) skal have værdierne, der er skrevet er

f(x)  =  - 2x2 + x + 1    og ikke   f(x) = x2


Skriv et svar til: Kontinuert funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.