Matematik

Graf: "ulovlig" max f(x)?

16. september 2012 af patriciamell (Slettet)

Jeg skal tegne en graf, hvor jeg ved at:

Dm(f)=]-4,3]

Vm(f)=[-2,4]

max f(x)=4

min f(x)=-3

 

Men er max f(x) ikke "ulovlig", da Dm(f)=]-4,3]? Og hvad gælder så?


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. september 2012 af peter lind

Det er værdimængden du skal se på og der er 4 lovlig og korrekt angivet som den øverste værdi i intervallet. Den mindste værdi for f(x) er den mindste værdi i værdimængden og der er -3 ikke tilladt.


Svar #2
16. september 2012 af patriciamell (Slettet)

TAK :)


Skriv et svar til: Graf: "ulovlig" max f(x)?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.