Matematik

fejl ved bestemmelse af funktion

17. september 2012 af fafdsafasd (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej SP


Jeg er i gang med en matematikaflevering, hvori jeg skal beregne hhv. hældningskoefficienten og y-aksens skæringspunkt, for så at bestemme den samlede funktion. Umiddelbart har jeg gjort det korrekt, men når jeg indsætter mine x- og -værdier, går den ikke op. Er der nogen af jer, der kan se en fejl?

Opgavebeskrivelse samt udrening er vedhæftet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2012 af mathon

 den er da næsten rigtig


                                    f(x) = 1,28571·x1,22239


Svar #2
17. september 2012 af fafdsafasd (Slettet)

#1

Hvorfor får du et andet resultat?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. september 2012 af Snick (Slettet)

Får samme resultat som #1

b = y1 / (x1a

b =  7 / 41.222392

b = 1.28571

 


Skriv et svar til: fejl ved bestemmelse af funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.