Matematik

Differentiere funktioner

18. september 2012 af 215 (Slettet)

Jeg sidder her og tænker om jeg gør noget forkert her..

er 

f(x) = 2^(x^2-3x+8) => f'(x) =2^(x^2-3x+8) * ln(2)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2012 af mathon

 

                   f(x) = 2x^2-3x+8  = f '(x) = ln(2)·2x^2-3x+8·(2x-3)


Skriv et svar til: Differentiere funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.