Matematik

Find før prisen

18. september 2012 af Britalje (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej jeg har en opgave jeg ikke aner hvad jeg skal gøre med..

Opgaven:

Hvad har en vaskemaskine kostet tidligere?

Vaskemaskine, nu kun 4.499 kr... du sparer 25%

Hvis der er nogen der kan formlen s¨jeg kan bruge den til andre opgaver af samme slags


Brugbart svar (2)

Svar #1
18. september 2012 af nielsenHTX

75%=4.499 kr

1%=4499/75 kr

100%=100*4499/75 kr=5998,67


Brugbart svar (2)

Svar #2
18. september 2012 af Laurapoulsen1 (Slettet)

Altså du ved at 75% af prisen er 4.499 kr. 4.499 divideret i 75, så finder du en 1% og så ganger du det med 100 for at finde hele prisen. Altså alle 100%. Håber at du kan bruge det :)


Skriv et svar til: Find før prisen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.