Matematik

finde ligningen

18. september 2012 af sukkerknalder (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej :) Nogen som kan hjælpe mig med denne, opgave jeg skal opskrive liniens ligning.. 

En ret linie skærer y-aksen i 5 og har hældningskoefficienten 8. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2012 af Cecillie95 (Slettet)

y = ax+b hvor a er hældningskoefficienten og b er skæring på y-aksen.

y=8a+5

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2012 af mathon

 

                              y - 5 = 8(x-0)

                              y = 8x + 5


Skriv et svar til: finde ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.