Fysik

Elektrisk kredsløb

19. september 2012 af Danni23 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har prøvet at udregne den her ogpave 

 

Et varmelegeme har resistansen 250 ohm. På 3 min udvikler dette en varmemængde på 10 kJ. Hvor stor har strømstyrken været?

Jeg ved at resultatet er 0,47 A

 

Jeg har prøvet at løse den, men jeg kan ik finde ud af hvilken formel jeg skal bruge.


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. september 2012 af mathon

                   
                           E = P·t

                           E = R·I2·t

                           I = √(E / (R·t))


                           I = √((104 Ω·A2·s / ((250 Ω)·(180 s)) = 0,47 A

 


Svar #2
19. september 2012 af Danni23 (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: Elektrisk kredsløb

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.