Matematik

potens af 10

19. september 2012 af playmee (Slettet) - Niveau: C-niveau

Dette skal skrives som potens af 10 

0,1·0,01·0,001 

Jeg mener det giver 10^-6 og min kæreste mener det giver 10^-8 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. september 2012 af nielsenHTX

0,1·0,01·0,001=10-1·10-2·10-3=10-1-2-3=10-6


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. september 2012 af mathon

 

               0,1·0,01·0,001 = 10-1 • 10-2 • 10-3 = 10-1-2-3 = 10-6

   så du klarer dig sagtens uden en kæreste   :-)


Svar #3
19. september 2012 af playmee (Slettet)

Haha, tak for hjælpen. Jeg klare mig tydligvis helt fint,siden jeg er bedre end en der studere matematik på uni :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. september 2012 af mathon

men med det du diskede op med
               i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1238633
skal du nok alligevel klamre dig til matematikeren på UNI    :-)


Skriv et svar til: potens af 10

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.