Matematik

Find b & c i parabel

21. september 2012 af MartinSEJ (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg er bleven stillet et spørgsmål, hvor jeg skal bestemme b og c i parabel.

"Parablen y= 2x2 +bx +c har toppunkt i (2,b). Bestem b og c."


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt formlen for toppunktets koordinater

     (xT , yT) = (-b/(2a) , -d/(4a))

Her kender man a og xT og yT ,


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2012 af nielsenHTX


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2012 af peter lind

Brug formlerne for toppunkt eller at f(2) = b og f'(2)= 0


Skriv et svar til: Find b & c i parabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.